Over Fixtel

FIXTEL IS UW GECERTIFICEERDE SMARTPHONE EN TABLETMONTEUR

Laat uw Smartphone en Tablet repareren door onze ervaren en gecertificeerde monteurs

Fixtel staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze volledige transparante reparatieruimte is hiervan een sprekend voorbeeld. Uw Smartphone is bij ons in goede en betrouwbare handen en u kunt meekijken tijdens een reparatie die gemiddeld binnen 30 minuten is opgelost en met 12 maanden garantie wordt afgeleverd. Leuk als u uw Smartphone ook eens van binnen wilt zien! Kom eens langs en onze gecertificeerde reparateurs geven u graag eens een kijkje in de keuken.

Fixtel is er ook voor u als zakelijke klant voor het afsluiten van zakelijke abonnementen en voor het afsluiten van een service contact voor reparaties aan Smartphones en Tablets. Fixtel staat ook voor u als zakelijke klant garant voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Terwijl u kunt focussen op uw core business, dragen wij de zorg voor een optimale mobiele bereikbaarheid van uw bedrijf en alle medewerkers. Informeer naar onze mogelijkheden!

Over Fixtel
Over Fixtel
Over Fixtel
Over Fixtel
Over Fixtel
Over Fixtel

Wat vinden onze klanten?

Wat een mooie winkel en service! M'n iPhone scherm kon direct gemaakt worden en was in 30 minuutjes klaar. Ik kom zeker terug hier!

R.J.W. POLS

Stekker aansluiting kapot. Top service. Eerst kijken of het schoon te maken was. Dan prijsopgave, reparatie binnen half uur. Telefoon weer top.

JOHN VAN DER VLIES