iPhone 14 Pro 6,1" 2022 reparatie

Is uw apparaat kapot en weet u al wat er gerepareerd moet worden? Bereken dan direct de kosten met onze reparatie module. Wilt u liever persoonlijk advies? Dan bent u van harte welkom in één van onze winkels.

iPhone 14 Pro

Repareren zonder afspraak

Wij hebben de meeste onderdelen op voorraad liggen in onze winkels en de meeste reparaties duren slechts 30 minuten. Daarom kunt u vaak direct bij ons terecht voor de reparatie van uw apparaat. Wilt u zeker weten dat uw reparatie direct uitgevoerd kan worden? Bel dan even de Fixtel winkel bij u in de buurt en één van onze medewerkers helpt u graag verder.

Afspraak maken

Wanneer u de reparaties heeft geselecteerd, kunt u ervoor kiezen om direct een afspraak in te plannen op een locatie naar keuze.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig, voor bijvoorbeeld uw verzekering? Dan kunt u na het berekenen van de kosten, direct een offerte aanvragen. Deze ontvangt u vervolgens direct in uw mailbox. Voor het opstellen van deze offerte vragen wij € 29,95. Dit bedrag verekenen we, wanneer u de reparatie door ons laat uitvoeren.

iPhone 14 Pro reparatie

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro

Heeft u iPhone 14 Pro schade ondervonden? Geen zorgen! Fixtel voert reparaties uit aan alle Apple toestellen. Is er een scherm stuk gegaan of werkt de batterij van de iPhone 14 Pro niet meer naar behoren? Een iPhone 14 Pro reparatie kunnen wij in de meeste gevallen binnen 30 minuten uitvoeren. U bent uw iPhone 14 Pro dus niet lang kwijt voor de reparatie. Schade en defecten aan uw iPhone 14 Pro lossen wij vakkundig, professioneel en snel op. Uitsluitend wordt er gebruik gemaakt van een originele onderdelen, hierop wordt twaalf maanden garantie gegeven. Fixtel voorziet dagelijks vele klanten in de regio van een iPhone 14 Pro reparatie. Na uw iPhone 14 Pro reparatie bij Fixtel bent u verzekerd van een iPhone 14 Pro, waar u zonder zorgen weer van kunt genieten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte
Handige tips van de specialisten van Fixtel
De beste aanbiedingen op een rijtje