2 Winkels bij u in de buurt

Fixtel is sinds 2015 dé onafhankelijke telecomspecialist in Zuid-Holland, voor de particuliere en zakelijke markt. Bij ons staat een persoonlijk advies en een goede service voor elke klant centraal.

Reparatie

Het is de nachtmerrie van elke smartphone-gebruiker: een kapot smartphone-scherm. Een scherm in duizend stukjes is niet alleen pijnlijk voor jouw smartphone ook voor jouw hart. Van de duizenden partijen waar dit mogelijk is, is Fixtel één van de Nederlandse partijen die officiële onderdelen gebruikt en mag gebruiken bij reparaties. Fixtel is gecertificeerd door Techniek Nederland. Uw Smartphone is bij ons in goede en betrouwbare handen en u kunt meekijken tijdens een reparatie die gemiddeld binnen 30 minuten is opgelost en met 12 maanden garantie wordt afgeleverd. Laat daarom jouw smartphone reparatie uitvoeren bij Fixtel.

Service

Wij zijn pas blij, als u dat bent. Onze service van A tot Z stopt dan ook niet bij uw aankoop. U bent altijd welkom om bij uw Fixtel winkel in de buurt binnen te wandelen en advies te vragen. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van uw nieuwe telefoon, het overzetten van uw data of het op maat maken van uw simkaart. Onze deskundige en enthousiaste adviseurs helpen u graag verder!

Refurbished

De letterlijke Nederlandse vertaling van refurbished is ‘gereviseerd'. In bijna alle gevallen is een refurbished product eerder gebruikt, maar – in tegenstelling tot tweedehands producten - grondig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en professioneel gereinigd. Tevens krijg je ook nog eens garantie bij aankoop van refurbished Apple. Toch moet je opletten bij het kopen van een refurbished iPhone, iPad of MacBook, want niet elke leverancier biedt dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Toestellen

De smartphone markt gaat razendsnel. We begrijpen dat het voor de consument soms niet meer bij te houden is welk toestel van welk merk nu de nieuwste is. En wat zijn nu de belangrijkste verschillen tussen de diverse merken en types? Laat staan dat je weet welke functies en specificaties er op een toestel zitten. Onze adviseurs maken er een sport van om van ieder toestel die op de markt verschijnt alle ins en outs te weten. Heel handig, want zo kunnen ze jou gemakkelijk op weg helpen bij het kiezen van je toestel. Vind je bijvoorbeeld de opslag en de camera het belangrijkste? Of ga je liever voor gebruikersgemak en een strak design?

Abonnementen

Veel providers betekent ook veel keuze. En hoe weet je welke provider het beste bij jou past? Welke factoren vind jij belangrijk wanneer je een provider kiest? En welk netwerk sluit het beste aan op jouw portemonnee en jouw persoonlijke gebruik? Ben je een echte beller, of juist helemaal niet en is data voor jou het allerbelangrijkste? Wanneer je bij jouw Fixtel winkel in de buurt binnenloopt helpen onze adviseurs je graag. Omdat wij als onafhankelijke telecomspecialist niet vastzitten aan één specifiek netwerk en onze adviseurs altijd op de hoogte zijn van de huidige aanbiedingen en acties van alle providers, kijken wij enkel en alleen naar jouw wensen en behoefte. Samen gaan we voor jouw deal, jouw netwerk!

Accessoires

Met accessoires voor Smartphones of Tablets haal je het maximale uit jouw device. Ben jij gek op muziek? Dan hebben wij de beste speakers en koptelefoons voor jou. Om jouw Smartphone of Tablet te beschermen hebben we hoesjes, cases en screenprotectors. Voor jouw Laptop is er een praktische case of hoes. Breid jouw werkplek uit met een muis of toetsenbord of ga op zoek naar een oplader of kabel voor thuis of onderweg. Ook voor entertainment kan je bij Fixtel terecht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte
Handige tips van de specialisten van Fixtel
De beste aanbiedingen op een rijtje