Huawei P8 Lite reparatie

Is uw apparaat kapot en weet u al wat er gerepareerd moet worden? Bereken dan direct de kosten met onze reparatie module. Wilt u liever persoonlijk advies? Dan bent u van harte welkom in één van onze winkels.

Huawei P8 Lite

Repareren zonder afspraak

Wij hebben de meeste onderdelen op voorraad liggen in onze winkels en de meeste reparaties duren slechts 30 minuten. Daarom kunt u vaak direct bij ons terecht voor de reparatie van uw apparaat. Wilt u zeker weten dat uw reparatie direct uitgevoerd kan worden? Bel dan even de Fixtel winkel bij u in de buurt en één van onze medewerkers helpt u graag verder.

Afspraak maken

Wanneer u de reparaties heeft geselecteerd, kunt u ervoor kiezen om direct een afspraak in te plannen op een locatie naar keuze.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig, voor bijvoorbeeld uw verzekering? Dan kunt u na het berekenen van de kosten, direct een offerte aanvragen. Deze ontvangt u vervolgens direct in uw mailbox. Voor het opstellen van deze offerte vragen wij € 29,95. Dit bedrag verekenen we, wanneer u de reparatie door ons laat uitvoeren.

Huawei P8 Lite reparatie

Heeft u Huawei P8 Lite schade ondervonden? Geen zorgen! Fixtel voert reparaties uit aan alle Huawei toestellen. Is er een scherm stuk gegaan of werkt de batterij van de Huawei P8 Lite niet meer naar behoren? Een Huawei P8 Lite reparatie kunnen wij in de meeste gevallen binnen 30 minuten uitvoeren. U bent uw Huawei P8 Lite dus niet lang kwijt voor de reparatie. Schade en defecten aan uw Huawei P8 Lite lossen wij vakkundig, professioneel en snel op. Uitsluitend wordt er gebruik gemaakt van een originele onderdelen, hierop wordt twaalf maanden garantie gegeven. Fixtel voorziet dagelijks vele klanten in de regio van een Huawei P8 Lite reparatie. Na uw Huawei P8 Lite reparatie bij Fixtel bent u verzekerd van een Huawei P8 Lite, waar u zonder zorgen weer van kunt genieten.

Huawei P8 Lite scherm vervangen

Is uw Huawei P8 Lite scherm kapot en wilt uw deze laten vervangen? Bij een van onze experts kunt u uw Huawei P8 Lite laten vervangen. Wij kunnen uw Huawei P8 Lite scherm binnen 30 minuten repareren. Onze ervaren monteurs vervangen het scherm van uw Huawei P8 Lite voor een nieuw, origineel scherm. Onze ruime ervaring gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige producten vormt de kracht van Fixtel. Neem contact met ons op om uw Huawei P8 Lite scherm te laten repareren tegen een scherpe prijs. Klaar terwijl u wacht en 12 maanden garantie!

Wij zorgen ervoor dat uw telefoon weer werkt.

Is uw telefoon kapot? Bereken dan snel de kosten van uw reparatie direct op onze website, plan een reparatie of vraag een offerte aan voor de verzekering.