LG G6 reparatie

Is uw apparaat kapot en weet u al wat er gerepareerd moet worden? Bereken dan direct de kosten met onze reparatie module. Wilt u liever persoonlijk advies? Dan bent u van harte welkom in één van onze winkels.

LG G6

Repareren zonder afspraak

Wij hebben de meeste onderdelen op voorraad liggen in onze winkels en de meeste reparaties duren slechts 30 minuten. Daarom kunt u vaak direct bij ons terecht voor de reparatie van uw apparaat. Wilt u zeker weten dat uw reparatie direct uitgevoerd kan worden? Bel dan even de Fixtel winkel bij u in de buurt en één van onze medewerkers helpt u graag verder.

Afspraak maken

Wanneer u de reparaties heeft geselecteerd, kunt u ervoor kiezen om direct een afspraak in te plannen op een locatie naar keuze.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig, voor bijvoorbeeld uw verzekering? Dan kunt u na het berekenen van de kosten, direct een offerte aanvragen. Deze ontvangt u vervolgens direct in uw mailbox. Voor het opstellen van deze offerte vragen wij € 29,95. Dit bedrag verekenen we, wanneer u de reparatie door ons laat uitvoeren.

LG G6 reparatie

Heeft u LG G6 schade ondervonden? Geen zorgen! Fixtel voert reparaties uit aan alle LG toestellen. Is er een scherm stuk gegaan of werkt de batterij van de LG G6 niet meer naar behoren? Een LG G6 reparatie kunnen wij in de meeste gevallen binnen 30 minuten uitvoeren. U bent uw LG G6 dus niet lang kwijt voor de reparatie. Schade en defecten aan uw LG G6 lossen wij vakkundig, professioneel en snel op. Uitsluitend wordt er gebruik gemaakt van een originele onderdelen, hierop wordt twaalf maanden garantie gegeven. Fixtel voorziet dagelijks vele klanten in de regio van een LG G6 reparatie. Na uw LG G6 reparatie bij Fixtel bent u verzekerd van een LG G6, waar u zonder zorgen weer van kunt genieten.

LG G6 scherm vervangen

Is uw LG G6 scherm kapot en wilt uw deze laten vervangen? Bij een van onze experts kunt u uw LG G6 laten vervangen. Wij kunnen uw LG G6 scherm binnen 30 minuten repareren. Onze ervaren monteurs vervangen het scherm van uw LG G6 voor een nieuw, origineel scherm. Onze ruime ervaring gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige producten vormt de kracht van Fixtel. Neem contact met ons op om uw LG G6 scherm te laten repareren tegen een scherpe prijs. Klaar terwijl u wacht en 12 maanden garantie!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte
Handige tips van de specialisten van Fixtel
De beste aanbiedingen op een rijtje